(ВІДЕО) Народження нової сім’ї є символом відродження країни, і жоден окупант не здатен відібрати кохання

НАЗАД
27 квiтня 2022 16:48

Навіть у такі важкі часи закохані зберігають віру, надію та кохання. А, буває, й поєднують свої долі саме за випробувань та боротьби.

В Одеському загоні Морської охорони Держприкордонслужби відбулася незвична церемонія – дві пари молодят уклали шлюб із засвідченням командира загону, адже в правовому режимі воєнного стану він має такі повноваження.

Привітати новоспечені подружжя завітали й друзі морських прикордонників - співак Олег Скрипка, музикант, шоу-мен і поет Микола Сєрга та популярний телеведучий Даніель Салем.

Віктор і Наталя познайомилися 15 років тому. На той момент Віктор вже відслужив строкову службу у Військово-Морських силах та служив за контрактом в одному з прикордонних загонів Держприкордонслужби України.

Саме знайомство відбулося у Миколаєві, під час будівництва відомого у місті об’єкта – фонтану Святого Миколая. Віктор проектував фонтан, а Наталя працювала у підприємстві, яке здійснювало його електромонтаж. Вони одразу помітили одне одного і потоваришували. Незабаром у їхніх серцях зародилося справжнє кохання і вони вже не уявляли свого життя одне без одного. Вирішили переїхати до Кременчука, де Віктор має власний будинок на мальовничому березі Дніпра, і влітку там одружитися. Але плани майбутнього подружжя змінило повномасштабне вторгнення до України ворожих сил.

Не вагаючись Віктор відразу ж мобілізувався до Морської охорони. Вимушена розлука наречених ще більше утвердила їх бажання ніколи більше не розлучатися.

«Нам багато чого довелося пережити разом і життя нас вкотре випробовує. Але ми вистоїмо разом з усією Україною. Війна тільки загострила кохання, тому вирішили не чекати літа, а одружитися вже зараз», - кажуть Віктор та Наталя.

Юрій і Марина навчалися в одній школі і, як зізнається Юрій, наприкінці навчання він вже буквально з головою «потонув» у її синьо-зелених очах, які були для нього наче Всесвіт. Згодом і Марина розгледіла у юнакові того мужнього, сильного з веселою вдачею хлопця, який став для неї тим єдиним, без якого вже не уявляла свого життя.

Юрій завжди мріяв бути військовим, а життя в Одесі звісно спроектувало цю мрію, так би мовити, ближче до моря. Отже, кілька років тому він вирішив стати морським прикордонником. Марина на той час вчилася на перукаря-модельєра. Вирішили жити разом, а згодом одружитися.

«Війна ніколи не стане перешкодою коханню. Сила справжньої любові сильніша за будь-яке зло в світі. Віримо в це, в нашу перемогу, тому вирішили поєднати свої долі і обов’язково бути щасливими!» - сказали Юрій та Марина.

Після урочистої церемонії чоловіки повернулися до почесної справи оборони країни.

Війна – важке й гірке випробування. Однак, незважаючи ні на що, життя переможе!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси